mandag 2. november 2009

Skrivebord til minstemann
Dette gamle bordet har jeg fått av min farmor og farfar for mange år siden. Bordplaten bærer preg av å ha lagret malingsspann i en årrekke. Underdelen er hel, orginal og ganske fin med sine dreide ben, etter min mening.

Har lenge grublet på hva jeg skal gjøre med dette bordet, (fjerne maling, pusse det helt ned, male de hvitt eller prøve å gjenskape dens orginale farge???).  Bordet har bare stått nede i kjelleren og tatt opp plass, kun blitt brukt til forlengelse av spisebordet i stuen når vi har hatt mange gjester.

Endelig skal det få sin rettmessige plass.
Lille Mathias skal få bordet som skrivebord/tegnebord!

Derfor trenger jeg sårt litt råd fra dere der ute, har dere tips om hva som blir pent å gjøre?

Her er også et lite innblikk hvor det skal stå og hvordan rommet til prins Mathias blir:-)Ikke så veldig stort, men et sted å begynne.
(Rommet har tidligere vært mitt walk-in-closet og som jeg måtte ofre for prinsen)
Har akkurat fått satt inn vindu!
Skuvsengen er arvet etter min far som lå i den som liten og den kan trekkes
ut til å bli omlag 2 meter lang.

Råd mottas med stor takk!

Klem
4 kommentarer:

 1. Hei! Takk for at du har valgt å følge min blogg =) Fint skrivebord/bord du har. Hva med å pusse det litt, for så å ta noen strøk med Jotun sin Drivved interiørbeis? Da får den et gammelt preg over seg =)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hei Linda! Tusen takk for et flott tips. Spørsmålet er om jeg da skal ta både bordplate og bein, eller bare bordplaten.

  Klem husmora

  SvarSlett
 3. Hei!
  Koselig blogg du har! Jeg kommer helt sikkert innom deg senere, og håper det er greit at jeg følger deg:-)
  Klem

  SvarSlett
 4. God morgen Husmora..

  Oppdaget nettopp at du har meldt deg på følgelista hos meg.. tusen takk for det :o))
  Blir like forundret hver gang over at noen vil henge på:o)))

  Jeg er dessverre ingen guru i det her.. sliter selv med å ta avgjørelse.. velge farge..få ting til å passe sammen.. ja, du vet.. synes mange ganger at andre bare feier inn i et rom og vips! så er det rene utstillinga.. misunner dem den evnen:o))

  Tror i allefall jeg ville slipt ned bordplata og vokset, oljet eller lakket den.. og kanskje malt underdelen i en litt lys blå farge.. senga ville jeg beholdt hvit.. nydelige møbler som fortjener å tas vare på!!

  For å få tips om slikt pleier jeg å suse litt på nett.. hadde en leverandør til butikken som heter Fairytale Design.. gå inn på denne linken.. kanskje du får noen ideer..

  http://www.fairytaledesign.dk/


  Lykke til og ha en trivelig dag..

  Hilsen Bea i Danmark

  SvarSlett