onsdag 28. oktober 2009

Endelig en interiørbutikk på Triaden

En interiørbutikk har vært svært så savnet på Lørenskog Storsenter (Triaden) etter at Galtung og Fryd ble borte. Men endelig har det kommet en butikk etter min smak, og den heter Dorothea interør og klær. Mine venner og bekjente er helt i ekstase med tanke på en interørbutikk som selger både klær og interør-duppe-ditter, og jeg kan love at det er noe å finne for alle og enhver. Det går sannsynlig hardt ut over lommeboken min (nå som jeg er hjemmeværende i mammapermisjon og har muligheten til å ta en trilletur innom Triaden Storsenter når det måtte passe), og min kjære samboer bør absolutt holde hardt på lommeboken sin, for ellers kan det gå svært så hardt utover den også etterhvert.......
Håper butikken er kommet for å bli!

Disse to rammene kjøpte jeg her om dagen.Har ikke helt bestemt meg hvilke bilder som skal inn enda, men jeg regner med at det blir noen nydelige barneanskikt.

Løp og kjøp folkens!

1 kommentar:

  1. Hei du, fant bloggen din via-via ... måtte bare kommentere at akkurat 2 slike hjerterammer ble med meg hjem fra samme butikk for et par uker siden. Kjempefine. Jeg har brukt de til bursdagspresanger til prinsessas venner jeg da.

    Ha en riktig god helg og takk for titten i den koselige bloggen din.

    Klemz fra toppen-mamma ♥

    SvarSlett