søndag 27. september 2009

En husmors drøm

Velkommen til min nye blogg. Jeg har i en lengre periode nysgjerrig tittet på en rekke blogger, mente jeg det er på tiden jeg lager min egen. Interessen er stor for interiør, og jeg sluker det meste rundt dette temaet.

Litt om meg:
Jeg er en 31 år gammel husmor som for tiden går hjemme i mammapermisjon. Jeg har en kjekk samboer som jeg er utrolig gla i, 2 nydelige gutter, en på 11 og den siste på 6 1/2 mnd. Min eldstemann har jeg fra et tidligere forhold. I tillegg til mine to gutter, er jeg bonusmamma til 3 flotte barn som samboeren min har fra tidligere, en gutt på 13 og en jente og gutt som er tvillinger og som snart blir 10 år. (Henger dere med...????) De fire eldste bor hos oss annenhver uke, og da kan du tru kor "liv det er i leiren".
Tiden flyr når man koser seg og ikke minst når man føler at man skal få gjort mest mulig i denne kosetiden. En uke går med til å holde orden på masse barn, kjøring hit og dit (4 stk som er med på litt av hvert (fotball, ridning, innebandy mm), og den andre uken blir litt roligere, kan man si.

Vi bor i et koselig hus i Lørenskog, nært inntil marka, noe som passer 2 aktive voksne bra. Huset er forholdsvis bra, men trenger litt oppussing her og der. For tiden er det kjelleren som er under oppgradering og endel av permisjontiden min går med til dette....ja, hvorfor ikke.
Jeg liker å se på meg selv som kreativ, har alltid hatt en eller annen hobby å drive med: strikking, hekling, blomsterbinding, maling, perling, scrapbooking etc. Jeg liker å pusse opp gamle ting/møbler som med flittighet og kreativitet kan bli ganske så fine.

Så hvorfor kan jeg ikke da dele min kreativitet men de som måtte finne det interessant??

Drømmet har alltid vært å ha et ryddig og velstelt hjem, men med fult av liv og som alle kan kjenne det er deilig å være i. Et hus der du ikke sjelden kan kjenne lukten av grønnsepe, god mat, nybakt brød eller andre bakster..........noe som aldri er å forakte.

Velkommen inn:-)

2 kommentarer:

  1. Hei venn!

    Så kos du har lagt deg til følger hos meg:)
    ¨Gleder meg til å følge deg fremover:)
    'Bor i Mysen så ikke langt unna:)

    Klemmer Malin

    SvarSlett
  2. Hei Malin,

    Gleden er gjensisig og så morsomt at du vil følge meg;-) Er ganske fersk gamet og driver og prøver meg litt fram, men håper å bli bedre etterhvert.

    Klemmer Husmora

    SvarSlett